El paisatge de la Ribera d’Ebre esdevé un espectacle visual amb l’entrada al mes de març i un any més a Flix s’organitzen activitats per viure un moment únic i espectacular. Des de l’Ajuntament de Flix i de la mà de l’Associació Cultural la Cana es preparen unes jornades per passejar pels camps florits, tastar productes de proximitat i descobrir el patrimoni històric.

Els dies escollits per viure l’experiència han estat els dies 5, 6, 12 i 13 de març, tot i què les dates sempre estan subjectes a la climatologia i a la floració dels arbres, per la qual cosa hi poden haver modificacions.

La floració de la Ribera d’Ebre cada any acull més visitants d’arreu que es deixen seduir per aquest espectacle cromàtic acompanyat de cultura i cada municipi en fa la seua pròpia adaptació. En el cas de Flix es proposa una ruta des del pas de barca en direcció als camps d’arbres fruiters, dinamitzat per les explicacions sobre la tradició agrícola al poble i la història de la zona. Els visitants tindran oportunitat de passejar entre els arbres florits i descobrir més sobre Flix i la Ribera d’Ebre. En acabar la passejada, al mateix punt d’inici es durà a terme un tast de vermuts i de vins amenitzat per Lo Pas de Barca amb productes de proximitat.

A més a més, s’ofereix l’opció de completar la visita de la floració amb visites guiades per diversos elements del patrimoni històric de Flix. D’aquesta manera, els dissabtes 5 i 12 de març a partir de les quatre de la tarda, l’Associació Cultural La Cana oferirà visites guiades al Castell Nou i al Refugi Antiaeri i els diumenges 6 i 13 al nucli antic i al Molí d’Oriol.

Les persones interessades cal que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça lacana.flix@gmail.com o trucant al telèfon 654 65 19 66 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 18 h.

Tanmateix, des de l’Associació La Cana es facilita ajuda a les persones que vulguin dinar als restaurants locals oferint informació i tramitant les reserves


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *