Com ja ve sent habitual en els darrers anys, aquest 2021 podreu tornar a trobar una paradeta de l’Associació Cultural La Cana durant la celebració de Sant Jordi a Flix. Aquest any, d’acord amb les mesures de seguretat per la Covid-19, l’esdeveniment es traslladarà al passeig de l’Ebre, un espai que permet controlar la circulació dels assistents en un únic sentit.

A la parada s’hi podran trobar diferents productes de La Cana com ara samarretes, imants o clauers, però sense dubte els protagonistes d’aquest dia seran els llibres. Des de l’any 2017, l’Associació ha publicat amb regularitat un total de sis llibres relacionats amb diferents temàtiques de la història de Flix. Tots ells formen part de la Col·lecció Lo Pedrís, un projecte que creix any rere any ampliant l’oferta de publicacions i recerques històriques sobre qüestions relacionades amb el nostre poble.

Durant el matí també participarem a la Mostra de Llibres de la Ribera d’Ebre, una iniciativa del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre per presentar les novetats literàries més recents de la comarca. Aquest any, també per garantir les mesures de seguretat, la Mostra es realitzarà a través de Ràdio Flix. L’Associació La Cana hi participarà presentant les seves dues últimes publicacions: Flix en blanc i negre i El Molí d’Oriol (Flix), a càrrec de Luis Olivas i Pere Rams, autors dels dos llibres respectivament.

Per altra banda, al llarg de la jornada anunciarem el guanyador o guanyadora del concurs que tenim en marxa a les nostres xaxes socials en motiu de la diada de Sant Jordi.

Aquest any, celebrem la cultura plegats! Us hi esperem!


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *