El proper cap de setmana del 19 i 20 de novembre de 2022 a Flix es realitzarà un any més la recreació del final de la Batalla de l’Ebre.

Aquest any inicien els actes uns dies abans, el dimecres 16 de novembre a les 19h a Ca Don Ventura s’inaugurarà una exposició sobre el Cos de Mossos d’Esquadra durant la Segona República i la Guerra Civil, a continuació es durà a terme una conferència sobre aquest tema.

El dijous 17 de novembre a les 19.30h a Ca Don Ventura hi haurà la presentació del llibre “La tomba de l’Ebre” d’Andreu Carranza.

El dissabte 19 de novembre a partir de les 10h a la plaça del Mercat haurà la fira militar, tot seguit a partir de les 10.30 des de la plaça església iniciaràn les visites guiades al museu viu amb diorames desplegats pel poble, que calen inscripció prèvia (www.flixcat.cat o presencial a la mateixa palça).

A les 16.15h a la zona del Calvari es realizarà la Rereació Històrica del Final de la Batlla de l’Ebre, amb la presència de 160 recreadors de setze grup diferents i vehicles de l’època.

A continuació a les 19h al Cinema de la Unió Social es projectarà el documental “La Llibreta del Dr. Gras” de Júlia Albacar, David Barreda i Andreu Prunera.

Per últim i per acomiadar el cap de setmana, el diumenge 20 de novembre es farà la caminada perls espais de la Batalla de l’Ebre i Cartes del del Front.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *