El proper divendres 7 d’octubre l’Associació la Cana de Flix donarem el tret de sortida a les XIV Jornades de Patrimoni Històric.

En aquesta edició podrem gaudir de tres conferències, totes elles tindran lloc Ca don Ventura , la primera es durà a terme el divendres 8 d’octubre a càrrec de Josep Maria Vidal Marcos, el tema que tractarà serà la Baronia de Flix (1153-1400). La segona conferència serà el divendres 14 d’octubre a càrrec Rosa Lluch Bramon sobre Viure a pagès als segles medievals, i per últim la tercera serà el divendres 28 d’octubre a càrrec de Josep Serrano Daura sobre les Costums de Flix.

A més aquest any com a novetat tindrem que el dia 12 visites al “Cementeri dels Alemanys” a càrrec de Pere Muñoz Hernández, i recuperem la Jornada de portes obertes el dia 8 d’octubre amb el següent horari: 9-10 obertura del Castell Nou, 10-11 obertura del Refugi Antiaeri i 11-12 obertura del Molí d’Oriol. També tindrem les dos sortides de coneguem als nostres veïns, que en aquest cas seran La Granadella el diumenge 16 d’octubre i Batea el diumenge 23 d’octubre, i la sortida de Patrimoni que serà a la ciutat romana de Barchino i a la ciutat medieval de Barcelona el dia 9 d’octubre.

L’exposició estarà oberta des del 7 fins al 30 d’octubre de les 19h a 21h els dies feines i de 11h a 14h els diumenges i festius a Ca Don Ventura.

Feu les vostres reserves al 654651966


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *